Lexus IS Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
518 Posts
Discussion Starter #1
Just installed the VCN 1000. Everything looks fine but the engine seems like it wants to stall out/bog at idle. It revs fine. Any idea what the problem could be?
 

·
Registered
Joined
·
12,157 Posts
check your pm


theorem said:
Just installed the VCN 1000. Everything looks fine but the engine seems like it wants to stall out/bog at idle. It revs fine. Any idea what the problem could be?
 

·
Premium Member
Joined
·
16,944 Posts
share the knowledge.

post it!
 

·
Registered
Joined
·
3,269 Posts
is300soon said:
share the knowledge.

post it!
reallly. I mean geez
 

·
Registered
Joined
·
12,157 Posts
enough out of you two

i didn't pm to keep any secrets from either of you or from the forum

since i pmed him and did not feel like retyping everything, i told him to check his pm to make sure attention was brought to that

if you want to read what i said, ask him to cut and paste it

in short, i asked him about his wiring, and mentioned what i thought it was in reference to that

-gte
 

·
Premium Member
Joined
·
16,944 Posts
I just wanted to read, im trying to learn......

don't make me mushroom stamp u!
 

·
Registered
Joined
·
518 Posts
Discussion Starter #7
Figured out the problem. When i was tapping the injector wires I accidently pulled out of the black hoses off the engine. Put it back in and the car is fine. Its always something stupid....


ps. the venom 100 shot is pretty fun
 
1 - 7 of 7 Posts
Top