Lexus IS Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
192 Posts
Discussion Starter #1
So for the past couple months ive had a small problem with my car which was when i put it into drive and i pressed on the gas pedal my engine would Rev and my rpms would go up as if it were in neutral or a gear is sticking and after a few seconds it would pop into gear and it would drive fine

It seemed nothing that really need to be looked at, as i just thought it was the cold mornings But.....
This afternoon i started my car put it into drive same problem as always occured but this time it took about 30 seconds to pop into gear, and once it did pop into gear my Check Engine Light came on.
Now that this has occured im going to bring it into the shop but i was wondering if anyone here had an idea of what is happening?
 

·
Registered
Joined
·
2,095 Posts
Automatic....This puppy is going to strand you.
So you either have a bad valve body assembly or low pressure from the pump.

So, check the fluid level...
Change the fluid, and filter, and add an additive and pray !!

And if its a goner change to an manual.....
 

·
Registered
Joined
·
192 Posts
Discussion Starter #5
Automatic....This puppy is going to strand you.
So you either have a bad valve body assembly or low pressure from the pump.

So, check the fluid level...
Change the fluid, and filter, and add an additive and pray !!

And if its a goner change to an manual.....
Hmm that doesnt sound good, lets hope for the best.
 

·
Registered
Joined
·
192 Posts
Discussion Starter #10
you add brake light fluid>? lol no seriously what was wrong?

Brake fluid? alrite...

I did what was said above i changed my oil, and cleaned my filter.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top