Lexus IS Forum - Reply to Topic
Thread: Replaced ECU, car cranks but no start. Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :

Register Now



In order to be able to post messages on the Lexus IS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. If your address is invalid, you will likely lose access to the site.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
04-03-2019 03:45 AM
Mathieu Bernier
Quote:
Originally Posted by Nathan88 View Post
Just replaced the ECU on my 2002 is 300 Sportcross, engine cranks but won't start. Any pointers or tips would be greatly appreciated. Thanks
Q
Could be an immobilizer problem. Maybe you will have to hook a techstream to reprogram your keys/immobilizer with the ECU
04-02-2019 09:33 PM
Nathan88
Replaced ECU, car cranks but no start.

Just replaced the ECU on my 2002 is 300 Sportcross, engine cranks but won't start. Any pointers or tips would be greatly appreciated. Thanks
Q

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome