Bluetooth stopped working - Lexus IS Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 02-28-2012, 07:49 AM Thread Starter
Aficionado
 
Join Date: Oct 2007
Location: From NYC to Etobicoke Yo!
Posts: 787
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
Bluetooth stopped working

Hey boys.

Okay, here is the deal, this morning, my bluetooth on my 350 stopped working.

I pair it to my blackberry bold and I've been using it for about a year without a problem.

Here is what I did to try and correct the problem...

Shut off phone and car, restarted both. Nothing.

Deleted all phones from bluetooth registration, tried to re-install (pair) the bold.

Tried doing it both ways, where car will detect phone and vice versa. Bluetooth is working on phone as I tried to pair it with my firends car and my BB playbook and no issues.

Issue is definitely with bluetooth in car.

Is there anything more I can do before taking it in for service?

(Just in case... car is a 2008 IS350 with Nav)

2008 IS350 Starfire Pearl
JoeZ Intake & K&N Air Filter
Razal is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lexus IS Forum > Owner's Forums > IS350 Owner's Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Lexus IS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. If your address is invalid, you will likely lose access to the site.

Email Address:
OR

Log-in











Current users viewing this Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AC stopped working.. SOLVED! DsouthMia07 Basic Help & Repair 15 10-12-2011 08:32 PM
HELP! Headunit stopped working :( XRflip05 Mobiletronics 3 08-26-2009 08:01 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome