Weird issue - Lexus IS Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 02-05-2018, 09:32 PM Thread Starter
Lurker
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
 
Weird issue

I drove my car on base then parked it. Hours later it was completely dead. No lights, no horn, nothing of any sort. I took the battery to AutoZone and it check out good. I found usimg search to remove the radio fuse. Once I did, the car started up just fine. Would this be a grounding issue on the radio?
QueBoris300 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-06-2018, 02:20 PM
Mr. Roo
 
TobiasSing's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Near DC
Posts: 9,095
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 595 Post(s)
           
so, you're saying that the battery was fully charged, but wouldn't even try to start it? or was the battery drained
TobiasSing is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lexus IS Forum > Lexus IS > Basic Help & Repair

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Lexus IS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. If your address is invalid, you will likely lose access to the site.

Email Address:
OR

Log-in











Current users viewing this Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
01 IS300 Intermittent Starting Issue usrocket General Discussion 7 05-07-2019 03:15 AM
DRL mod issue dhaney85 General Discussion 4 09-27-2017 04:53 AM
Issue causing starter to stay engaged on warm starts Shadowen925 General Discussion 11 03-28-2017 03:51 PM
Weird Downshift (2014 IS350 RWD) Old_Guy General Discussion 3 10-29-2016 08:31 AM
Weird issue on my new to me is300 mbogosia General Discussion 3 02-08-2016 09:58 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome