Having a P1300 issue. - Lexus IS Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 01-13-2019, 06:14 AM Thread Starter
Enthusiast
 
Join Date: Dec 2010
Location: Marietta
Posts: 1,452
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 338 Post(s)
           
Having a P1300 issue.

On a 2001 Is300. Getting a P1300 ignitor code. Swapped the ignitor and the connector. Looked over the wires leading to it. Everything looks fine. The misfire and shut down varies and sometimes is there and sometimes runs fine. Any suggestions guys?
01 SolarYellow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-13-2019, 04:18 PM
Fiend
 
Join Date: Mar 2007
Location: Dallas
Posts: 393
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 66 Post(s)
           
on your oil filter relocation thread your ground strap is undone. did you put that back, could be it..
lessthanjakejohn is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-13-2019, 06:07 PM Thread Starter
Enthusiast
 
Join Date: Dec 2010
Location: Marietta
Posts: 1,452
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 338 Post(s)
           
Quote:
Originally Posted by lessthanjakejohn View Post
on your oil filter relocation thread your ground strap is undone. did you put that back, could be it..
Yeah, But that was on another car I have. After digging in more. I may have found the issue. I found a crack in a brand new coil at the power connection. I think it way arcing. Got a replacement will put it in tomorrow and put it back together and see. I hope it is as simple as that.
01 SolarYellow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lexus IS Forum > Lexus IS > Basic Help & Repair

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Lexus IS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. If your address is invalid, you will likely lose access to the site.

Email Address:
OR

Log-in











Current users viewing this Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2001 Lexus IS300 bogging issue Sean2jz Basic Help & Repair 12 01-02-2019 06:57 PM
Transmission issue QueBoris300 Basic Help & Repair 3 11-29-2018 05:43 AM
DRL mod issue dhaney85 General Discussion 4 09-27-2017 04:53 AM
IS350 Radio/Amp Issue - No Sound LEXis300hp Mobiletronics 0 08-07-2017 11:22 AM
Issue causing starter to stay engaged on warm starts Shadowen925 General Discussion 11 03-28-2017 03:51 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome