Bad ECU help - Lexus IS Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 04-04-2019, 03:49 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
 
Bad ECU help

Hey guys, I have a 2005 Lexus is300 I had issues with a check engine light and I was getting the code P0010. I fixed and repaired multiple things that could’ve given the code but the code was still there. I ended up taking it to a shop and they said I have a bad ECU. Do you guys have any insight or recommendations on what’s the best thing I should do now? Thanks
Griffey Lytle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-04-2019, 05:35 PM
Enthusiast
 
Join Date: Dec 2010
Location: Marietta
Posts: 1,386
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 321 Post(s)
           
That code is for cam position sensor not ECU. Go to a better shop if you do not know much about cars.

Careful & Consistent
01 SolarYellow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lexus IS Forum > Lexus IS > Basic Help & Repair

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Lexus IS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. If your address is invalid, you will likely lose access to the site.

Email Address:
OR

Log-in











Current users viewing this Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New 1jz swap thread b/c others are retired mikerogalski2 Go Faster 33 02-22-2019 09:10 AM
Auto to Manual Swap, Wiring, Ecu, CC, NSS, CLSW, Trac, Snow, now smogged in CA! Curran Go Fast Stuff 186 01-05-2019 10:11 AM
Turbo O2 Sensor Unusual Findings, Problems jong1 Go Faster 8 09-21-2018 07:18 AM
NA-T ECU Questions unretrofied Go Faster 1 02-06-2018 02:07 AM
Bad ABS actuator wont established connection to the ABS ECU? Elion Basic Help & Repair 0 09-20-2017 12:27 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome